singer éta paduli

Karya Tooftolenk Manshur Zikri, 25 Oktober 2010
singer éta paduli
singer éta aya hartina
lain saukur weruh sarta nyurtian
tapi aya hiji hal ditukangeunana
singer éta,
aya tekad, kahayang, kasadaran
singer éta,
aya gawé teuas sarta kayakinan
pikeun urang, para nonoman
kudu aya kakuatan sarta keberanian
éta téh singer,
jelema sarjana nyebutkeunana calakan
Urang leumpang pikeun masarakat
alatan urang kudu paduli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: